زعفران دسته چیست ؟
بسیاری از افراد شاید بر این باور باشند که زعفران همان دانه ها و رشته های قرمز رنگ می باشد. ولی شما باید بدانید که زعفران بخش های متنوعی دارد و هر یک از آنها هم دارای ویژگی های مختلفی می باشند. زعفران دسته یکی از اصلی ترین بخش های این گیاه به شمار می رود که آن را به عنوان رشته های اصلی زعفران می شناسند. زمانی که کشاورز رشته های تشکیل شده در زعفران را از گلبرگ ها جدا می سازد آن را به همان صورت که خشک شده می باشد کنار هم قرار می دهد. بالای این رشته ها به صورت کامل قرمز می باشد و انتهای آن هم نارنجی مایل زرد است. شما می توانید دسته های زعفران را از این طریق به خوبی شناسایی نمایید.
یکی از مهمترین ویژگی هایی که زعفران دسته دارد این است که اورجینال می باشد و کیفیت و عطر بی نظیری هم دارد. شما می توانید این بخش از زعفران را با قیمت بالاتری خریداری کنید و در پخت و پز غذاهای خود از آنها استفاده نمایید. دقت داشته باشید که باید تنها از فروشنده معتبری این بخش زعفران را خریداری نمایید. برخی از دسته های زعفران که رنگ و بوی خوبی ندارند با روش های استاندارد تولید نشده اند و رنگ دهی آنها هم زیاد بالا نمی باشد. ویژگی های این بخش زعفران و اطلاعات بیشتری که مربوط به این بخش می باشد را در ادمه برای شما بیان می کنیم.
ویژگی های زعفران دسته :
برخی از اصلی ترین و مهمترین ویژگی هایی که زعفران دسته دارد و شما باید با آنها آشنایی داشته باشید عبارت می باشد از :
-
خواص اعجاب انگیز آن :
شماتمام خواص زعفران را می توانید از این بخش دریافت کنید. آن دسته از افرادی که خواص زعفران برایشان اهمیت بسیار زیادی دارد می توانند این بخش زعفران را مورد استفاده قرار دهند. شما می توانید برای پیشگیری از بیماری های زیادی این بخش زعفران را مورد استفاده قرار دهید. آن دسته از افرادی که دچار افسردگی، دردهای شدید قاعدگی، اختلال در خواب، اختلال روانی و …. می باشند می توانند این بخش از زعفران را مورد استفاده قرار دهند. در واقع شما باید به خوبی بدانید که می توانید با استفاده از این بخش زعفران انرژی خود را افزایش دهید. هر یک از خواصی که شما از زعفران توقع دارید دریافت کنید را می توانید از این بخش دریافت نمایید. شما باید به خوبی بدانید که زعفران دسته به عنوان ریشه زعفران خواص بسیار زیادی را در خود جای داده است و می توانید از آن استفاده نمایید.
-
عدم امکان تقلب در تهیه زعفران :
هیچ تقلب و اشتباهی برای تولید آن رخ نمی دهد. در واقع اصل بودن این محصول را به دلیل ریشه هایی که دارد به خوبی می توانید متوجه شوید. در زعفران نگین که تنها از قسمت کلاله و قرمز رنگ آن استفاده می شود باید بدانید که امکان دارد تقلب کنند. ولی برای تولید زعفران دسته اصلا تقلبی صورت نمی گیرد. در واقع تقلب کردن در زعفران نگین برای این است که وزن آن را بالاتر ببرند. اگر از رنگ های شیمیایی که درون آنها به کار می برند بگذریم باید بدانید که این نمونه از زعفران ها عطر و بوی خاصی ندارند و به غذا رنگ خوبی هم نمی دهند. بنابراین باید تنها از زعفران هایی که مطمئن هستید اصل هستند استفاده نمایید. دسته زعفران به دلیل اینکه اصلا تقلب ندارد بهترین بخش زعفران می باشد که شما می توانید از آن استفاده نمایید. تمامی بخش های زعفران را می توانید در دسته مشاهده کنید. بنابراین شما از خرید خود اطمینان خاطر دارید و می دانید که محصول با کیفیتی را خریداری نموده اید.
-
قیمت ارزانتر آن :
قیمت آن در صورتی که وزن یکسان داشته باشد مناسب خواهد بود. شما باید بدانید که زعفران دسته با اینکه تمامی خواص زعفران را دارد قیمت خرید کمتری را به خود اختصاص داده است. در واقع در مقایسه با زعفران نگن باید بدانید که این بخش از زعفران قیمت خرید کمتری دارد. علت این اختلاف قیمت خلوص و رنگ دهی پایین تری است که این بخش نسبت به نگین زعفران دارد. در واقع رنگ دهی آن بسیار مناسب می باشد، ولی باید بدانید که نسبت به بخش های دیگر رنگ دهی آن کمتر است و بر همین اساس قیمت خرید مناسب تری هم دارد. آن دسته از افرادی که نمی خواهند هزینه زیادی را برای خرید زعفران پرداخت کنند و مایل هستند که بهترین رنگ دهی را هم از آن دریافت نمایند، باید بدانند که این زعفران انتخاب مناسبی برایشان می باشد.
چگونه زعفران دسته تولید می شود ؟
برای بسیاری از افراد شاید این پرسش به وجود آید که چگونه زعفران دسته را تولید می کنند و به چه نحوی رشته های آن را در کنار یکدیگر قرار می دهند. در واقع اینکه شکل آنها به صورت دسته می باشد بستگی به نوع برداشت شان دارد. برای برداشت نمودن زعفران یک سری نکات بسیار مهم وجود دارد که اگر آنها رعایت شود زعفران به این شکل در می آید. اینکه زعفران کاران پیش از طلوع آفتاب شروع به کار خود کنند اهمیت بسیار زیادی دارد. آنها پیش از اینکه آفتاب طلوع کرده باشد باید همه گل ها را سوا کنند. بنابراین شما باید به خوبی بدانید اینکه زعفران عطر و بوی خاصی دارد تنها به ای مورد باز می گردد. زعفران کارانی که حرفه ای هستند با استفاده از روش های مناسب جدی گرفت برخی از نکات قادر هستند که زعفران را در فصل مناسب برداشت نمایند تا شکل آنها به صورت دسته شود.
در انتها گل های زعفران را به مکانی خاص انتقال می دهند، طی عملیاتی که برای جداسازی بخش های مد نظر وجود دارد باید دیگر بخش ها هم به درستی اجرا شوند. در نهایت بعد از اینکه زعفران ها را برداشت نمودند با استفاده از یک نخ سپید و یا رنگی می بندند. این مرحله اهمیت بسیار زیادی دارد. زعفران کاران در مرحله نهایی باید دقت و توجه بسیار زیادی را به خرج دهند تا زعفران ها به درسته دسته پیچ شوند.